Complete website

We maken je graag zichtbaar op het internet!

Online impact in 7 dagen

Info

Over een complete website

Onze complete website is écht compleet. We bouwen je website zoals we dat altijd doen maar dan voor een fractie van de prijs. Samen bepalen we wat de doelgroep is, wij regelen de domeinnaam en hosting (die je overigens de eerste 2 jaar van ons cadeau krijgt) en dan gaan we aan de slag met een wireframe en sitemap. We bepalen welke pagina’s relevant zijn en potentie hebben om hoog in Google te komen. Ons actiepakket bestaat uit een custom gebouwde homepage, drie contentpagina’s, een contactpagina en een dienstenpagina. Als we bepaald hebben hoe we de pagina’s gaan invullen, gaan we een design voor je tekenen. De content wordt door SEO copywriters geschreven en wij bouwen vervolgens de website met WordPress en Elementor Pro. We installeren Google Analytics and Yoast zoekmachine optimalisatie. Daarnaast maken we je website mobile responsive en stellen we caching in zodat je website vlot laadt.  

Alleen deze maand kun je je website voor het actietarief van €995,- laten bouwen. Reserveer snel je plek, want het aantal complete websites dat we in de actieperiode kunnen bouwen is beperkt! 

 

Profiteer direct

Gemiddelde beoordeling:

4.7/5

4,8/5

De samenwerking met Lukas was prettig, onze website was snel klaar en doet het goed. De website sluit goed aan bij onze wensen en mensen weten het contactformulier goed te vinden.​
Asim Bari
Huisaanhuisvastgoed.nl
Wij zijn heel erg blij met de inbreng van Lukas! Onze website is efficiënt en we krijgen veel complimenten van onze klanten. Naast de goede kwaliteit die geleverd is, was de website ook nog eens snel online gezet! Zowel de website als de foto's zijn een fantastische toevoeging voor onze uitstraling.
Migel & Justine
Crossfithuizen.com
Onze website werkte niet meer en was ook niet te vinden. We hebben veel positieve reacties over de nieuwe site gekregen en zullen in de toekomst ook een webshop er bij laten maken.​
Casper
Klassiekevolvo.nl