Diensten

Onze stappen voor je website

Alle stappen voor een perfecte site

01

Doelgroep analyse

We willen graag jouw klanten begrijpen zodat we een website kunnen maken die zo goed mogelijk bij de doelgroep aansluit. Ook kijken we naar relevante zoekwoorden op basis van zoekhistorie van google zodat jij optimaal vindbaar bent met je website.

02

Domeinnaam + hosting

De juiste domeinnaam is soms al gekozen maar moet in veel gevallen ook nog bepaald worden. Een domeinnaam heeft invloed op de vindbaarheid in Google. Wij geven graag advies en helpen je met het kiezen van de juiste hosting. Je kunt je hosting ook bij ons doen, we hosten op super snelle ssd’s en geven ongelimiteerd schijfruimte!

03

Wireframe + sitemap

We bepalen aan de hand van het zoekwoordenoverzicht en de informatie die je in de website wil tonen welke pagina’s we aan gaan maken en hoe de structuur in de website zo logisch mogelijk gemaakt kan worden. Hierna zetten wij op papier hoe de pagina’s er ongeveer uit moeten zien zodat de belangrijke elementen er uit springen. 

04

Design

Met onze verse wireframe en sitemap kunnen we het design voor de pagina’s aanmaken. We bepalen de look en feel, kleurcombinaties en zorgen dat dit aansluit op de huidige huisstijl. We kunnen zelfs zo ver gaan als jou favoriete kleur met een spectrograaf opmeten om deze vervolgens in de website te gebruiken.

05

Content

Als het design af is moeten de pagina’s van content voorzien worden. Content voor een website schrijven is een belangrijke stap omdat de vindbaarheid van de website voor een groot deel hiervan afhankelijk is. Naast tekst verzorgen we ook het juiste beeldmateriaal.

06

Bouwen

Tijdens de bouw komt alles bij elkaar. Het design bouwen we na in WordPress met behulp van Elementor. We bouwen alles zo dat het 100% mobile responsive is en dus op alle apparaten goed overkomt. Na het maken van de pagina’s vullen we deze met de afbeeldingen en content en kan de website live. 

07

Livegang website

En dan is het tijd voor champagne! Je website staat live, we zetten er Google Analytics achter zodat je de prestaties kunt bijhouden. Als je je content toch nog wil aanpassen kun je dit eenvoudig in elementor zelf doen. Als je gekozen hebt voor onze hosting is een foutje ook geen probleem. Je website wordt automatisch 30 dagen gebackupt. 

En dit zijn de extra's
Die je standaard krijgt

– 01. Design op maat

Wij werken niet vanuit templates maar maken zelf een design. Je website is dus uniek en sluit perfect aan bij de huisstijl en klanten.

 

– 02. Eenvoudig aan te passen

We weten dat een website zo nu en dan wat nieuwe informatie moet kunnen weergeven. Omdat we de websites in WordPress bouwen kun je eenvoudig zelf teksten en afbeeldingen aanpassen.

– 03. Mobile responsive

Steeds vaker worden websites op telefoons bekeken. We maken uitsluitend websites die zowel op desktop alswel op mobiel perfect te gebruiken zijn 

– 04. Altijd veilig

Zie je dat slotje links bovenin je url balk staan? dat is een beveiligde verbinding. Al onze websites maken gebruik van veilige verbindingen, dit helpt de klanten aan een prettig gevoel maar zorgt ook voor een boost in de vindbaarheid op Google. 

Met onze losse diensten

Er is meer, veel meer...

7,95 PM

Webhosting PRO

 • Onbeperkt webruimte
 • Extra snel dankzij SSD
 • Inclusief SSL certificaat
 • Inclusief Cpanel
 • 30 dagen backup

7,95 per maand

75,- PU

Beeldmateriaal voor website

 • 3 foto’s per uur
 • Stijl afgestemd op bedrijf
 • Full res en webkwaliteit aangeleverd

75,- per uur. Ex reiskosten

75,- PP

Extra losse pagina’s voor elementor sites

 • Design op maat
 • Seo instellingen
 • Afbeelding optimalisatie
 • Content

75,- per pagina