Kennisbank

Blijf op de hoogte

Online succes begint bij een goede dosis kennis. We helpen je hier graag op weg en delen met liefde wat wij door de loop der jaren aan kennis vergaard hebben. De kennisbank wordt wekelijks bijgehouden zodat alle artikelen relevant blijven. Ook voegen we regelmatig artikelen toe over nieuwe onderwerpen.

Alles voor online aanwezigheid

Jij bent ondernemer, misschien zelfs marketeer of wellicht een student en wil meer weten over websites bouwen, conversieoptimalisatie en verkeer naar je website trekken. Wij zijn hetzelfde. Ondernemer, student (geweest) en marketeer en hebben al deze kennis voor je in een kennisbank gegoten. In deze kennisbank kun je alle informatie vinden die je maar nodig hebt om je online aanwezigheid te vergroten. 

Website maken

Website sneller maken

Binnen de zoekmachine heb je drie pijlers waar je je op kunt richten, content, techniek en autoriteit. In dit artikel gaan we het over een deel van de techniek hebben, namelijk de laadtijd van je website.

Lees verder »
Adverteren

Geld verdienen met Affiliate marketing

Online geld verdienen zonder daar extra werk aan te hebben, dat klinkt als een utopie. Gedeeltelijk is dat ook zo. Weinig mensen zijn ooit rijk geworden met letterlijk NIETS doen. Wat absoluut wel een mogelijkheid is

Lees verder »
Content

Featured Snippets winnen in Google

In dit artikel leg ik je uit hoe je de 0 positie in Google kunt behalen. Google heeft redelijk recent de featured snippet geïntroduceerd.  met de komst van de featured snippet zien veel websites een kleine

Lees verder »
Website maken

Gratis website software

Er zijn veel verschillende soorten gratis website software. Elke software heeft zijn eigen voordelen en nadelen. We leggen je graag uit welke software geschikt is voor jou website project.

Lees verder »
Website maken

Website maken met google sites

Google sites is een gratis systeem waarin je je website kunt maken. Wil je snel een eenvoudige site online zetten dan is dit het beste platform om dit in te doen.

Lees verder »
Bekijk berichten per categorie: