Kennisbank

Blijf op de hoogte

Online succes begint bij een goede dosis kennis. We helpen je hier graag op weg en delen met liefde wat wij door de loop der jaren aan kennis vergaard hebben. De kennisbank wordt wekelijks bijgehouden zodat alle artikelen relevant blijven. Ook voegen we regelmatig artikelen toe over nieuwe onderwerpen.

Alles voor online aanwezigheid

Jij bent ondernemer, misschien zelfs marketeer of wellicht een student en wil meer weten over websites bouwen, conversieoptimalisatie en verkeer naar je website trekken. Wij zijn hetzelfde. Ondernemer, student (geweest) en marketeer en hebben al deze kennis voor je in een kennisbank gegoten. In deze kennisbank kun je alle informatie vinden die je maar nodig hebt om je online aanwezigheid te vergroten. 

Seo artikel schrijven tips
Content

SEO tekst schrijven tips

Als je hoger in google wil komen moet je zorgen dat Google je hoger in de resultaten wil zetten. De beste manier om dit voor elkaar te krijgen is het schrijven van kwalitatieve artikelen. Zorg dat je website technisch goed is, dat je je richt op een enkel zoekwoord per pagina. Ook de leesbaarheid van je pagina is essentieel.

Lees verder »
Conversie optimalisatie

Heuristieken

Een heuristiek is een mentale shortcut die ons in staat stelt om snel en efficiënt te oordelen en problemen op te lossen. Heuristieken zijn een soort vuistregels om de beslissingstijd te verkorten en ervoor te zorgen we kunnen functioneren zonder voortdurend na te denken over onze volgende handeling.

Lees verder »
Conversie optimalisatie

Doelgroepanalyse

Het bepalen van een specifieke doelgroep is essentieel voor het succes van je bedrijf. Wil je iedereen bereiken dan zul je per saldo niemand bereiken. Lees hier hoe je de juiste keuzes maakt.

Lees verder »