Kennisbank

Blijf op de hoogte

Online succes begint bij een goede dosis kennis. We helpen je hier graag op weg en delen met liefde wat wij door de loop der jaren aan kennis vergaard hebben. De kennisbank wordt wekelijks bijgehouden zodat alle artikelen relevant blijven. Ook voegen we regelmatig artikelen toe over nieuwe onderwerpen.

Alles voor online aanwezigheid

Jij bent ondernemer, misschien zelfs marketeer of wellicht een student en wil meer weten over websites bouwen, conversieoptimalisatie en verkeer naar je website trekken. Wij zijn hetzelfde. Ondernemer, student (geweest) en marketeer en hebben al deze kennis voor je in een kennisbank gegoten. In deze kennisbank kun je alle informatie vinden die je maar nodig hebt om je online aanwezigheid te vergroten. 

Content

Meta description en meta title

Wanneer je in Google zoekt op een bepaald onderwerp laat google een voorvertoning zien. Deze voorvertoning is een titel en kleine samenvatting van je pagina. Deze titel en twee zinnen omschrijving moeten er voor zorgen dat

Lees verder »
Content

Rechten vrije foto’s vinden

Door afbeeldingen toe te voegen in je webpagina zal de pagina makkelijker leesbaar worden, blijven gebruikers langer op je pagina en wordt deze beter gevonden in Google. In dit artikel leggen we je uit hoe je rechtenvrije afbeeldingen kunt vinden.

Lees verder »
Website maken

Hoe maak je een pagina in wordpress

Een pagina in wordpress maken is vrij eenvoudig. Log in via website.nl/wp-admin en klik bij pagina’s op nieuwe pagina. Vervolgens schrijf je een titel en een stuk tekst en druk je op publiceer.

Lees verder »