Kennisbank

Blijf op de hoogte

Online succes begint bij een goede dosis kennis. We helpen je hier graag op weg en delen met liefde wat wij door de loop der jaren aan kennis vergaard hebben. De kennisbank wordt wekelijks bijgehouden zodat alle artikelen relevant blijven. Ook voegen we regelmatig artikelen toe over nieuwe onderwerpen.

Alles voor online aanwezigheid

Jij bent ondernemer, misschien zelfs marketeer of wellicht een student en wil meer weten over websites bouwen, conversieoptimalisatie en verkeer naar je website trekken. Wij zijn hetzelfde. Ondernemer, student (geweest) en marketeer en hebben al deze kennis voor je in een kennisbank gegoten. In deze kennisbank kun je alle informatie vinden die je maar nodig hebt om je online aanwezigheid te vergroten. 

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie stappenplan

Je website laten ranken kun je doen door deze 8 stappen te volgen:
1: Inkomende links verkrijgen door waardevolle content te creeren
2: Bij iedere pagina de zoekintentie van het zoekwoord bepalen en schrijven naar die zoekintentie
3: Domein beveiligen met een SSL certificaat
4: Autoriteit zijn op een bepaald onderwerp
5: De pagina snelheid optimaliseren
6: H1 toevoegen in je pagina
7: Zorg voor goede mobiele pagina’s
8: Meta descriptions schrijven voor iedere pagina

Lees verder »
Conversie optimalisatie

Meer verkoop met je huidige site

Vaak zien we dat bedrijven veel geld in een website steken en denken dat de winst na deze investering vanzelf zal groeien. Helaas werkt het online niet zo. Het hebben van een website is te vergelijken met een offline bedrijf. Een prachtig pand, leuke medewerkers en een goede strategie zijn niets waard als potentiele klanten er niet mee in aanraking komen. Online werkt dit net zo. Nadat jij een flinke bak geld in het maken van je website gestort hebt is het tijd om te kijken hoe je potentiele klanten op je site kan krijgen. Hier lees je hoe je je website volledig tot zijn recht laat komen.

Lees verder »