Conversietopper – Website laten maken

Website maken

Blijf op de hoogte

Meer leren over websites maken? We leggen je alles uit over Wordpress, Specifieke functies binnen het CMS en hoe je bepaalde type websites maakt. Ben jij de koning van het web en weet je precies hoe wordpress werkt? bekijk dan ook eens onze Conversie optimalisatie artikelen.

Alles voor online aanwezigheid

Microdata gebruiken voor betere snippets

Wat is schema microdata/structured data Waarschijnlijk heb je wel eens in de zoekresultaten gezien dat er review sterren in de serp staan. Misschien zelfs een prijs van een website die direct in de zoekresultaten verschijnt of

Lees verder »

Portfolio website maken

Maak eenvoudig een portfolio. Leer welk systeem je het beste kunt gebruiken en welke informatie je sowieso moet tonen. Ter inspiratie hebben we vier voorbeelden uitgezocht.

Lees verder »

Doelgroepanalyse

Het bepalen van een specifieke doelgroep is essentieel voor het succes van je bedrijf. Wil je iedereen bereiken dan zul je per saldo niemand bereiken. Lees hier hoe je de juiste keuzes maakt.

Lees verder »

Wat is User Experience Design?

User experience design wordt gewoonlijk afgekort tot UX en is het proces van het ontwerpen van dingen die de klantverbetering verbeteren en gebruikers helpen om een zinvolle interactie met het product of merk te hebben.

Lees verder »

Gemiddelde beoordeling:

4.7/5

4,8/5

De samenwerking met Lukas was prettig, onze website was snel klaar en doet het goed. De website sluit goed aan bij onze wensen en mensen weten het contactformulier goed te vinden.​
Asim Bari
Huisaanhuisvastgoed.nl
Wij zijn heel erg blij met de inbreng van Lukas! Onze website is efficiënt en we krijgen veel complimenten van onze klanten. Naast de goede kwaliteit die geleverd is, was de website ook nog eens snel online gezet! Zowel de website als de foto's zijn een fantastische toevoeging voor onze uitstraling.
Migel & Justine
Crossfithuizen.com
Onze website werkte niet meer en was ook niet te vinden. We hebben veel positieve reacties over de nieuwe site gekregen en zullen in de toekomst ook een webshop er bij laten maken.​
Casper
Klassiekevolvo.nl